Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ab Origine

Revista digital de divulgació històrica

  • 29
    Subscribers

Sortejos setembre 2021


Benvolguts/des mecenes,

Ens congratula anunciar el canvi a la Fase II, tal vegada hem superat la barrera dels 300 euros mensuals. Moltíssimes gràcies pel vostre suport! Canviar de fase suposa una millora en el sistema de recompenses i, per aquest motiu, a partir d'ara n'afegim de noves. Això vol dir que incrementen les vostres possibilitats de fer-vos amb els llibres, les entrades a museus, descomptes especials, paneres literàries i altres beneficis que us ofereix el fet de ser mecenes d'Ab Origine. A continuació, us detallem els sortejos del mes de setembre:
  •  Lector (un llibre mensual):
  •  Eruditus, llustratus i Cliòfils (dos llibres):
"Imatges del poder a la Barcelona del set-cents. Relacions i influències en el context mediterrani" (2019). Laura García Sánchez i Anna Vallugera Fuster (eds.). Edicions UB.

"De Aragón a Venecia. El «Llibre major de comerç de llana blanca amb Itàlia» de la companyia Torralba (1433-1434)" (2019). M.ª Dolores López, Enrico Basso, Gerard Marí, Esther Travé. Edicions UB.
  •  Illustratus i Cliòfils (una entrada doble):
Una entrada doble per visitar la Catedral de Girona i la Basílica de Sant Feliu (Girona)
Ab Origine
01 September 2021