Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ab Origine

Revista digital de divulgació històrica

  • 29
    Subscribers

Ab Origine continua la història. Ara som a l'Aixeta

Dona suport a la història en català fent-te mecenes de la revista Ab Origine.

Benvolguts i benvolgudes futures mecenes de la revista,


Ens plau enormement comunicar-vos que a partir d'ara Ab Origine ens sumem a l'Aixeta. Ho fem amb la voluntat de fer créixer i millorar un projecte que any rere any ha assolit noves metes. Fa més de cinc anys que vam començar aquesta història i volem que vosaltres també en formeu part.

La nostra aposta pels continguts en format digital escrits en llengua catalana, juntament amb el compromís per una història rigorosa i de qualitat, ha fet que es comptin per milers els lectors/es que accedeixen de manera gratuïta als continguts que publiquem al web de la revista. Arribats a aquest punt, la nostra tasca divulgativa necessita una empenta. Per aquest motiu demanem el vostre suport. Fent-te mecenes d'Ab Origine no només garanteixes l'accés lliure i universal a tots els continguts que publiquem setmanalment, sinó que també podràs guanyar recompenses exclusives pel fet de pertànyer a la nostra comunitat de mecenes. Us convidem a visitar les diverses opcions de micromecenatge que oferim i conèixer les recompenses associades a cadascuna d'aquestes.

A mesura que sumem nous mecenes, estrenarem noves seccions, millorarà la vostra experiència al web i afegirem noves recompenses. Per això, hem ideat un sistema de creixement per fases. Actualment ens trobem a la primera i esperem que ens ajudeu a passar a la Fase II aviat. Per quin motiu? Tenim moltíssimes ganes de publicar la secció Històries de l'Esport i començar a treballar en la millora de l'espai web. A més, en coherència amb un dels motius fundacionals més importants de la revista, volem continuar oferint a les noves generacions d'historiadors/es un espai on compartir les seves recerques amb la resta de la societat.

Consulta l'apartat de les publicacions a principis de mes per conèixer les recompenses que sortegem i l'últim dia per saber si has estat l'afortunat o afortunada del sorteig!

Benvinguts a la revista. Benvingudes a l'Aixeta. 
#FormaPartDeLaHistòria