Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ab Origine

Revista digital de divulgació històrica

  • 29
    Mecenas

Ab Origine continua la història. Ara som a l'Aixeta

Dona suport a la història en català fent-te mecenes de la revista Ab Origine.

Benvolguts i benvolgudes futures mecenes de la revista,


Ens plau enormement comunicar-vos que a partir d'ara Ab Origine ens sumem a l'Aixeta. Ho fem amb la voluntat de fer créixer i millorar un projecte que any rere any ha assolit noves metes. Fa més de cinc anys que vam començar aquesta història i volem que vosaltres també en formeu part.

La nostra aposta pels continguts en format digital escrits en llengua catalana, juntament amb el compromís per una història rigorosa i de qualitat, ha fet que es comptin per milers els lectors/es que accedeixen de manera gratuïta als continguts que publiquem al web de la revista. Arribats a aquest punt, la nostra tasca divulgativa necessita una empenta. Per aquest motiu demanem el vostre suport. Fent-te mecenes d'Ab Origine no només garanteixes l'accés lliure i universal a tots els continguts que publiquem setmanalment, sinó que també podràs guanyar recompenses exclusives pel fet de pertànyer a la nostra comunitat de mecenes. Us convidem a visitar les diverses opcions de micromecenatge que oferim i conèixer les recompenses associades a cadascuna d'aquestes.

A mesura que sumem nous mecenes, estrenarem noves seccions, millorarà la vostra experiència al web i afegirem noves recompenses. Per això, hem ideat un sistema de creixement per fases. Actualment ens trobem a la primera i esperem que ens ajudeu a passar a la Fase II aviat. Per quin motiu? Tenim moltíssimes ganes de publicar la secció Històries de l'Esport i començar a treballar en la millora de l'espai web. A més, en coherència amb un dels motius fundacionals més importants de la revista, volem continuar oferint a les noves generacions d'historiadors/es un espai on compartir les seves recerques amb la resta de la societat.

Consulta l'apartat de les publicacions a principis de mes per conèixer les recompenses que sortegem i l'últim dia per saber si has estat l'afortunat o afortunada del sorteig!

Benvinguts a la revista. Benvingudes a l'Aixeta. 
#FormaPartDeLaHistòria