Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Ab Origine

Revista digital de divulgació històrica

  • 29
    Subscribers

Comunicat Ab Origine fem sis mesos a l'Aixeta

Tal dia com avui, fa sis mesos que Ab Origine es va sumar a l'Aixeta. Amb motiu d'aquesta celebració, volem compartir amb totes i tots vosaltres l’èxit que ha suposat l'adhesió de la revista a aquesta plataforma de micromecenatge. Podem dir que s’ha assolit amb escreix l’objectiu d’aquesta nova etapa que vam iniciar l’1 de gener: fer créixer el projecte després de cinc anys d’activitat ininterrompuda i amb més de cinc-cents continguts publicats a la web.
El somni d’un grup de joves estudiants que buscaven divulgar i despertar l’interès de la comunitat catalanoparlant envers la Història, s’ha fet realitat aconseguint tenir una revista digital independent amb subscriptors/es mensuals i milers de lectors/es. Una trentena de persones garanteixen, ara mateix, la continuïtat de la revista. A tots i totes vosaltres: gràcies!
Ara ens trobem a la Fase I, la qual superarem quan arribem als 300 euros mensuals, i volem anunciar-vos que estem treballant en la millora d’una nova web que s’estrenarà al setembre per tal d’oferir una millor accessibilitat, visualització i qualitat. Dir-vos, també, que vindrà acompanyada d’una nova secció: Històries de l’Esport. Tanmateix, aquesta és la primera de moltes fases que esperem assolir amb la vostra ajuda

No podem acabar aquest comunicat sense abans reconèixer la tasca dels i les nostres col·laboradors/es. Treballem pel reconeixement social de les noves generacions d’historiadors/es, oferint un espai digital on compartir amb la societat els seus estudis i recerques. A les més de dues-centes persones que han col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquests anys, moltes gràcies! I a aquells/es que encara no ho heu fet, us animem a enviar un correu a [email protected]. Per tot això i molt més, us convidem a formar part d'aquesta història.


1 de juliol de 2021
L'equip editorial d'Ab Origine

Ab Origine
02 July 2021