Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Ab Origine

Revista digital de divulgació històrica

  • 29
    Mecenas

Comunicat Ab Origine fem sis mesos a l'Aixeta

Tal dia com avui, fa sis mesos que Ab Origine es va sumar a l'Aixeta. Amb motiu d'aquesta celebració, volem compartir amb totes i tots vosaltres l’èxit que ha suposat l'adhesió de la revista a aquesta plataforma de micromecenatge. Podem dir que s’ha assolit amb escreix l’objectiu d’aquesta nova etapa que vam iniciar l’1 de gener: fer créixer el projecte després de cinc anys d’activitat ininterrompuda i amb més de cinc-cents continguts publicats a la web.
El somni d’un grup de joves estudiants que buscaven divulgar i despertar l’interès de la comunitat catalanoparlant envers la Història, s’ha fet realitat aconseguint tenir una revista digital independent amb subscriptors/es mensuals i milers de lectors/es. Una trentena de persones garanteixen, ara mateix, la continuïtat de la revista. A tots i totes vosaltres: gràcies!
Ara ens trobem a la Fase I, la qual superarem quan arribem als 300 euros mensuals, i volem anunciar-vos que estem treballant en la millora d’una nova web que s’estrenarà al setembre per tal d’oferir una millor accessibilitat, visualització i qualitat. Dir-vos, també, que vindrà acompanyada d’una nova secció: Històries de l’Esport. Tanmateix, aquesta és la primera de moltes fases que esperem assolir amb la vostra ajuda

No podem acabar aquest comunicat sense abans reconèixer la tasca dels i les nostres col·laboradors/es. Treballem pel reconeixement social de les noves generacions d’historiadors/es, oferint un espai digital on compartir amb la societat els seus estudis i recerques. A les més de dues-centes persones que han col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquests anys, moltes gràcies! I a aquells/es que encara no ho heu fet, us animem a enviar un correu a [email protected]. Per tot això i molt més, us convidem a formar part d'aquesta història.


1 de juliol de 2021
L'equip editorial d'Ab Origine

Ab Origine
02 julio 2021